Aanmelding

De week van 2 t/m 6 maart is een belangrijke voor alle leerlingen uit groep 8 èn hun ouders. Waar ga ik me inschrijven? Waar wil ik de komende 5 à 6 jaar vertoeven? Ook voor de middelbare scholen is het een spannende week. Hebben we ons prachtige aanbod wel goed naar voren gebracht? Maar ook: wordt ons prachtige aanbod wel goed naar voren gebracht? 
De 9 Muzen hebben er alle vertrouwen in. Met name dat we de kinderen die voor ons kiezen niet zullen teleurstellen. Naast het reguliere programma prikkelen wij onze leerlingen met een  uitgekiend activiteitenprogramma dat zijn weerga niet kent. Toneel, Sterrenkunde, Wetenschap, Brein, Academische Vaardigheden, Excursies, Ritme, Kijkdoos, Internationalisering, Shakespeare, Duurzaamheid, en vele vele andere. Leren doe je niet alleen in de klas. ‘Schop de leerling de klas uit’, zou bijna ons devies kunnen zijn. Ga spelenderwijs leren, leer van elkaar, leer met plezier, leer voor het leven! 
En die goede resultaten? En dat succesvolle afstuderen? Die komen dus vanzelf. Een logisch gevolg, geen doel op zich.
Spreekt dit je aan? Wees welkom!

Comments are closed.