De Nacht van de Mythen

Vrijdag 27 februari 2015

De Nacht der nachten komt er weer aan. Op vrijdag 27 februari presenteren meer dan 130 leerlingen van gymnasium 1 t/m 6 hun creatieve creaties. Een bonte stoet van mythologische personages zal het podium van het SMC bevolken. Diomedes, Eros, Herakles, Icarus, Ifigeneia, Medusa, Midas, Narcissus, Odysseus, Perseus en vele anderen zullen ten tonele worden gevoerd. De Nacht is vrijwel geheel in handen van de leerling. De organisatie heeft met tomeloze energie een prachtig programma in elkaar gezet. Leerlingen stimuleren elkaar in horizontale én in vertikale samenwerking. Leren kan heel goed samengaan met plezier maken!

Komt allen kijken. Kaartjes à 2 euro verkrijgbaar aan de zaal. Vrijdag 27 februari, 20:00 uur, aula SMC.

Comments are closed.